måndag 11 oktober 2010

Fönster!

I torsdags begav jag mig ut till huset direkt efter jobbet då jag fått veta att snickarna börjat montera fönsterna! Snacka om att jag var ivrig över att få se det! Och shit vad bra det blev! Skönt att få bort den där plasten som hängt över alla fönstergluggar så att man nu kan se hur det kommer att bli. Så i torsdags var alla fönster på plats förutom i vårat sovrum uppe (panoramafönsterna) och i de andra två rummen upp samt vid ena altandörren nere.

Patrick och Hans har även snickrat klar den andra gaveln på garaget så nu ser det ut så här!
Samt att Hans dragit ut kabel för elen till lamporna och till uttagen på utsidan.

Och sen har de även börjat isolera taket på garaget.

Ett hus med fönster! :)

Patrick provöppnar badrumsfönstret nere.

Altandörren och alla fönsterna vid köket och vardagsrummet är på plats.

Vy över kök - matplats - vardagsrum.

Jag klagar inte över utsikten när jag kommer stå vid spisen. Om inte det här är inspiration nog att lära mig laga riktig och framför allt GOD mat så ger jag upp. Då kommer det blir Dannes, Luddes och Dinos var och varannan dag! :D

Altandörr från köket.

Sovrummet nere har även det fått fönster.

Utsikten från badrummet uppe.

Traryd är det som förser oss med fönster. Stilrena enar tycker vi, om man jämför med SP som har de där runda kanterna. Och bra i pris för bra kvalité. Inköpta hos Wiiks bygg i Njurunda som är typ billigast i Sverige på Traryd. (De får köpa in direkt från fabriken så därför kan priserna hållas nere) Tips!

3 kommentarer:

 1. Oj vilka fönster, skit snyggt det kommer att bli. Ert hus liknar vårat med lite modifieringar. Vilken hustillverkare är det?

  MVH
  //Maria

  SvaraRadera
 2. Men åh vilket drömhus Marie! Följer bloggen med spänning:) När beräknar ni kunna flytta in? Kram/Jannice

  SvaraRadera
 3. Ja det blir nog bra när det blir klart! :)
  Frågan om inflyttning ja... Ingen aning!! Till våren nån gång... Har inte satt nått datum, beror ju på hur mycket vi hinner när vi ska ta tag i insidan själv! :)

  SvaraRadera