måndag 10 maj 2010

Sista grävningen

I fredags slutade jag tidigare från jobbet så då passade jag på att åka förbi tomten när Bergman var där och grävde. Då gjorde han det sista som kan förberedas innan han börjar med husgrunden och den börjar han inte med förrän bygglovet är klart. Så nu är det bara att vänta!


Nu har han gjort klar vägen ner till huset och mot baksidan så att lastbilarna med fyllnadsmassor ska kunna köra och dumpa på baksidan i slänten.

Som tur är ska de göra om Luckstavägen nu och då dumpar de alla fyllnadsmassor vid oss. Billigare för dom då de slipper åka långa vägar för att dumpa och billigt för oss som slipper betala för massor som måste komma långväga ifrån!

Bergman var i full färd med att rulla upp en av våra två stenar som vi ska ha vid ena tomtgränsen. Rulla bak stenen, backa grävaren, rulla bak stenen, backa grävaren.... Undra vad de blir för timpening på de där! :D

Lekte lite snabbt i Photoshop för att se ungefär hur det blir med huset! :D Så här står Patrick redo att gå in genom ytterdörren! hehe


Nä nu ska jag åka hem, ikväll ska vi förmodligen kolla lite på fönsterna igen...

2 kommentarer:

  1. Men va skoj med en blogg=) Verkligen fint hus! Snarlikt Nybro fast snyggare=) Och vilken kanontomt ni verkar ha! Det där kommer bli kanon alltihop!

    Må så gott och lycka till med allt! /Sara snart Medskogsbo

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas ni installerar marknadens bästa kylarsysten! Håller på få krupp i vårat hus och då har sommaren inte börjat än. =)

    SvaraRadera