söndag 30 maj 2010

Bygglov och seeeg väntan

Var ett tag sen ja skrev nått nu men faktum är att det inte händer så mycket. Just nu är det ju en period då det mest bara är att vänta på bygglovet.
Och i fredags fick vi äntligen hem papperen från kommunen där de stog att de godkänner vårat bygglov! Iof så visste vi ju det redan men det är ju kul att läsa och se hur de resonerat.
Sen har vi ju ställt garaget åt andra hållet nu och så har vi sänkt det samt flyttat ner både det och huset på tomten så då försvinner det ju inte lika mycket av grannarnas utsikt. Så vi hoppas att de tycker det känns okej. Tycker ju att det känns trisst att få en sån här start med grannarna och det känns ju heller inge roligt att veta om att de är missnöjda och kanske arg eller nått. Men men, det är väl bara att vänta och se. Men guuud vad vi inte tycker om att vänta! :) tycker inte vi gör annat än att fort kolla i brevlådan när vi kommer hem från jobbet efter nått kommunpapper och beslut! :D

Utöver den eviga väntan så har Patrick kört massa sand till tomten. Bertil Bergman ringde förra veckan och frågade om vi behövde sand så på helgen körde Patrick och Fredde flera lass med badstrandssand till tomten så att vi kan fylla ut lite här och där. Kanon!

Sen har Eon varit och satt upp vårat elskåp vid infarten så nu har vi el också när bygget väl kan sätta igång!

Men annars är det baaaaaara en seeeeg väntan just nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar