tisdag 15 mars 2011

Köket

Alltså tiden. Den senaste tiden har bara runnit iväg! Efter att jag var iväg och bokade köket med Lasse på ÅW Hemprodukter så har det inte funnits NÅN tid eller ork över för bloggen.
Det har varit sjuuukt mycket på jobbet med personal som slutat, flytt med jobbet, Patricks 30-års fest som skulle planeras i smyg, planering av badrum och tvättstugemöbler med mera, med mera... Var till och med tvungen att vara hemma från jobbet förra måndagen, efter Patricks 30-års firande hela helgen, för att jag var sååå utmattad. Behövde liksom bara få vara en dag och ligga hemma i soffan och inte tänka på NÅGOT överhuvudtaget. Väldigt välbehövligt!

Men saker som hänt sedan sist är:
  • Hela golvet på nedervåningen är inlagt.
  • Klinkret i hallen är inlagd och klart.
  • Kaklet i badrummet nere är på plats.
  • Toaletten till badrummet finns hemma men inte installerad
  • De flesta lister är på plats på nedervåningen.
  • Innerdörrar är köpta och uppsatta.
  • Möbler till tvättstuga och badrum är beställt (skåp och bänkskivor)
Är förmodligen fler saker också men som jag glömt... :)

Nedan kommer lite skissbilder på köket. Visar i princip hur köket kommer att bli. Blir svarta luckor där man ser trästrukturen med vita bänkskivor till. Ugn, micro och häll köper vi separat så därför syns inte de på de två undre bilderna.

Köket sett från vardagsrummet. Med tre väggspottar i ön nere vid golvet.

Vy uppifrån. Här ser man som sagt inte hällen under fläkten eller ugnen och micron.

Vy snett uppifrån.

Om köket levereras när det ska så borde det dyka upp till veckan eller nästa vecka. Blir tajt med inflyttningen. Flyttar ju från lägenheten nu den sista mars och förmodligen kommer vi INTE att ha något kök, badrum eller tvättstuga klar... dock en toa! Men det känns faktiskt som det viktigaste med toaletten, resten klarar vi oss utan under en kortare period. Känns ändå skönt att kunna bo där och kunna fixa med allt annat som ska fixas, typ sätta upp gardinstänger, gardiner, möblera med mera. Men, men, nu tar vi en dag i taget samtidigt som vi packar och rensar för fullt här hemma i lägenheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar