fredag 25 mars 2011

Update...

Förra fredagen ringde Lasse från ÅW och sa att köket var på väg. Så redan i söndags kom en lastbil och lastade av alla köksstommar i huset. Dock var det längre leveranstid på bänskivorna med hoarna men de skulle nog dyka upp till veckan. Snacka om snabba puckar! Vi som var beredd på att vänta länge då man är van vid att allt alltid blir försenat! Men icke här!
Annars så har Patrick varit ledig från jobbet hela denna vecka och varit i huset och grejjat på, kört lite saker på tippen m.m. Bland annat så har han börjat sätta upp köket med hjälp från Fredde (som brukar montera dessa kök åt Lasse på ÅW) samt kört ett till lass med grejjer från garaget här i stan ut till garaget vid huset.

Köksstommar på plats i huset. Skönt att de är monterade och klara med luckor och allt på plats!
Tyvärr råkade lastbilschauffören skada ett högskåp när han lastade av från lastbilen men Lasse beställde ett nytt redan på måndagen så det kommer nog snart ett nytt.

 Det börjar fyllas på i garaget. Fast nu märker man ju storleksskillnaden på garaget här i stan och ute i huset. Här nere var det ju knökfull och nu när nästan allt är kört ut till nya garaget så ser det inte ut som att vi  har nå grejjer alls! :)

Patrick har målat om hyllan han hade och gjort en snygg skotertillbehörshylla. Nu är det bara skotern som fattas! :)

Annars så har jag ägnat kvällen åt att föreviga våran lägenhet på kort så vi kan ha kvar som minne. Patrick lånade nämligen en sprinter idag så i helgen ska vi börja köra ut massa möbler och saker till huset. Huga vad det börjar kännas vemodigt nu att lämna lägenheten. Vi har ju trivts sååå bra under dessa sex år som vi bott här! Jag kommer nog grina hundra gånger de närmsta dagarna av separationsånget. Med tanke på att jag tokbölat när vi sålt våra senaste bilar så kan man ju bara tänka sig hur det kommer att bli nu med lägenheten! Jag gillar verkligen inte avsked, oavsett om det handlar om människor eller som sagt bilar... Knäpp, ja vet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar