söndag 11 december 2011

Entré och grävning

Idag har vi inte gjort många knop. Eller iallafall inte jag å Mirah. (Guud vad jag aldrig gör nått känns det som!? Blir liksom så uppenbart när jag ska skriva om mina dagar här... Skärpning!) Men Patrick är som ett barn på julafton idag då han lånat hem Bertils grävare och har börjat fixa med gården på baksidan. Ett tag kom Bertil hit också med sin andra grävare och hjälpte till. Efter middagen var det så dags för "någon" att gå ut till grävaren igen... "Säg till om du tycker jag blir ute för länge..." Haha. Grabben är i himmelen!
Själv har jag servat med kaffe och fika idag samt pysslat på inne med att sätta upp lite tavlor och sånt på väggarna. Äntligen börjar det kännas lite hemtrevligt!

Gräv, gräv. På baksidan kommer vi ju ha en slänt med trappa och sedan en stor gräsmatta nedanför huset. Så just nu håller ytan för gräsmattan på att planas av, stora stenar flyttas mot slänten och snart ska vi fylla på med fyllnadsmassor.


I fredags när vi var i Birsta så köpte ju jag äntligen mina enar som jag tänkt köpa så länge. (Tror de heter nå annat egentligen men jag tror inte världen går under om jag kallar dem för enar...) Bauhaus hade tre storlekar och jag köpte de största för 99 kronor styck. Och hur nöjd blev jag inte då!?? Jo, sjuuukt nöjd! :)

Känns så välkommnande att komma hem nu!

Såhär ser det ut på kvällskvisten.

 
Spegeln som vi också köpte i fredags satte vi upp igårkväll i hallen. Mirah ääälskar den och går gärna dit med sin gåstol och "pratar" med sig själv :)

1 kommentar:

  1. Va fint hus ni bygger!
    Vi har/håller på att bygga ett LBhus,
    men funderar på att kanske göra om allt och bygga ett nytt hus vid älven ist och då har vi funderat på kärngården...men att göra som ni att blanda den och smålandsvillan såg ju rätt najs ut. Man kan ju få ett himla fint sovrum på övervåningen :-)

    SvaraRadera