måndag 10 september 2012

En liten ska kånka...

Kikar in och berättar att jag lever... ;)
Orken alltså, vars faen är orken!? Hade glömt hur jobbigt det var att jobba. Ja inte speciellt jobbigt fysiskt då med tanke på att jag sitter på arslet i en kontorsstol hela dagarna, men psykiskt! Haleluja!
Är sjukt trött på eftermiddagarna när jag kommer hem, och då är det full fokus och busning med Mirihs innan det är dags för henne att sova där vid 19-19.30-tiden. Och sen då. Ja då är mamman däckad.
Ta tag i disken? Ta tag i projekten jag påbörjat? Ta tag i huset? Nä skulle inte tro det. Fortsätta sitta på arslet men nu i soffan? Jajemen.
Med på köpet har även migränen kommit. Kul.
Att det dessutom varit galej varenda helg sen jag började jobbar har ju inte gjort helguppvilandet bättre precis...

MEN så i lördags hoppade jag faktiskt André och Perras 30-årsfest som vi var bjudna på. Och det var det bästa beslutet jag tagit på länge! Vinkade hej då till Patrick vid sextiden, hade lördagsmys med lillhjärtat till halvåtta och sen... ja då kände jag lugnet.
Hällde upp ett glas vin, tände massa värmeljus, tog fram lite chips och dipp och satte mig i soffan med tv:n på, datorn i knät och fötterna på bordet. JAG NJÖT! Jag njöt så förbannat av lugnet och ensamheten. Och tänk, jag vilade upp mig så kolosalt så så att jag till och med började putsa fönster där vid tiosnåret på kvällen. Haha. Den ni!

Och sen då. Jo energiboosten höll i sig under gårdagen så då målade jag klart räcket och vindskyddet tills färgen tog slut och sen tvättade jag alla fönster på nedervåningen (utsidan) samt tre fönster invändigt, och började hänga upp nya gardiner! Hej hopp energin på topp!
Ja jäklar du vad min ensamkväll var nödvändig!


Jo just. Idag slank ja in på Naturkompaniet och köpte en present till gumman.
Första dagen på dagis på måndag, en stor dag, så då måste man ju få en present så att man är redo!
Så Mirah ska nu få kånka på en rosa och blå kånken! :)

---------------------------------------------------------

Faen va bilder lyser med sin frånvaro. Men datorn är ju som den är och kameran likaså. Snart ha ja en ny en kamera så då kommer det förhoppningsvis massa bilder igen! Håll ut! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar