onsdag 2 juni 2010

Räkning på grävningen

Idag låg det ett kuvert i brevlådan igen. Åhh vad nyfiken man blir varje gång! Men nu så här i efterhand hade vi nog gjort bäst i att inte öppna det :)
Ordet faktura var det första vi såg, sen tittade vi snabbt ner för att kolla summan.... 87 482 riksdaler!! Shit pommes frites, jag var tvungen att sätta mig! haha
En väldigt bra uppspecad räkning på all grävning som Erik gjort, HITTILLS. Så mer kommer det bli! Men vi vet ju om vad det kostar så det är ju inget konstigt med det men när man får en sån stor summa, svart på vitt på papper som man ska betala, då känns det.... :)
Så nu måste vi i slutet på månaden ringa banken och starta upp vårat huslånskonto! Inge bra, för då ju börjar räntan att ticka och just nu har vi ju allt vilande... Men men, nån gång ska vi ju starta upp det så! :)

Såg att jag inte skrivit något om när vi var på banken sist. Var väl som vanligt iof, massa papper att skriva på som man knappt fattar vad det är :) Men Marianne hade fixat jättebra ränta till oss (typ 4%) på byggnadskreditivet så det var kanon! Sen har de ett jätte bra system när vi ska betala våra byggnadsräkningar. Istället för att vi ska skicka in alla våra fakturor till banken och de ska betala så ringer vi in till dom och berättar vilken summa våra räkningar är på. Då för det över den summan till ett öppet servicekonto hos oss och så kan vi betala räkningarna själva! Smidigt! Varför har vi inte bytt till Attmars sparbank tidigare?? Nä, vi har tragglat på med dom där inne i Matfors TROTS otrevligt bemötande... Jaja, det är ju lätt att vara efterklok! :)


Sen ska försöka komma iväg och köpa ny överföringskabel till telefonen också. Har tappat bort min så jag kan ju inte föra över nå bilder... Frustrerande!

3 kommentarer:

 1. Maria Östberg9 juni 2010 23:15

  Du får uppdatera oftare :-), är ju så nyfiken på ert bygge.

  SvaraRadera
 2. Men det händer ju ingenting nu! Har lixom inget att skriva :D
  Väntar ju bara på bygglovet nu.... seeeeegt! :(
  Men jag lovar, så fort det kommer igång då blir det en jäddra massa uppdateringar! :)

  SvaraRadera