söndag 23 oktober 2011

Äppellådor

Äääälskar mina äppellådor! Nu har vi ju haft dem sen i somras men guuud vad jag är nöjd med dem! Har ju letat febrilt efter dessa lådor och i somras när vi var ner till Stockholm hittade jag dem äntligen på GRANIT. Förövrigt så var det ju som att komma in i himmelriket när man klev innanför deras dörrar. Trä, zink, plåt och ljus var man än vände sig. Preciiiis min kopp av te! Iallafall så fick dessa två äppellådor följa med hem. Hade kunnat köpa ett helt lager om jag haft råd men då styckpriset låg på närmare 400 spänn så blev det bara två. Men snubblar jag över några till så kommer jag hiva upp plånboken igen, utan att blinka! :)

Några av alla mina inredningstidningar har fått sig en plats i hemmet. Glasljuslyktan och zinkblomkrukan är också från GRANIT.

Lådorna är "äkta vara" så att säga och kommer från Holländska äppelodlingar. Så pass äkta att jag fick skura ur dem innan jag tog in dem.

Slitna och naggade i kanterna!

----------------------------------------------------------------------------

Sen tror jag lilla damen håller på att få tänder. Hon har ju länge tuggat frenetiskt på allt hon kommer åt (och kommer hon inte åt nått tar hon sina händer) och salivet har ju flödat och igårkväll började hon vara lite orolig när det var dags att sova. Och den oroligheten höll i sig heeela natten. Sen nu ikväll har oroligheterna fortsatt och hon har varit ovanligt ledsen då hon vaknar till. Så efter att jag känt och tycker mig känna något vid tandköttet så har jag nu smort in tandköttet med lite alvedon och än så länge verkar det funka. Återstår väl att se ifall det är något på väg och hur denna natt kommer att bli...
Dessutom har hon börjat rulla över på mage så fort hon ska sova nu vilken vi INTE tycker om. Blir lite nojjig att hon ska köra ner trynet i kudden och inte få luft... Men efter lite googlande (tack gode gud för google! haha) så ska det vara lugn när det klarar av att vända på sig själv så vi får väl hoppas på det då! Men jag sover väääldigt dåligt nu och vaknar titt som tätt och måste då kolla så att hon kan andas... Nedrans onge! :)

Har ju även börjat få smaka på smakportioner och lite gröt. Mmmmm säger Mirah och kladdar på, iiiiii säger jag och får panik över allt kladd och klet. Och detta är bara början på allt kladdande.... jeeeesusss....

3 kommentarer:

 1. Gud vilka goa kinder hon har! Hoppas att hon inte blir lika glad i att kladda som Hilding är då. Han äääälskar att kladda och kleta:)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken och accessoarer för dig och ditt hem.

  Vänliga hälsningar,
  Miss Alicia

  SvaraRadera
 3. Gud vad snyggt du har gjort det med äppellådorna! Jag är på jakt efter något liknande och när jag googlade på äppellådor så kom dina bilder upp :)

  SvaraRadera