söndag 6 november 2011

Första julklappen klar!

Har ända sedan Mirah kom till världen sneglat på sånna dära gåbilar i plåt. Tycker de är så sjuuukt snygga men även sjuuukt dyra tyvärr... Men så i måndags följde jag med min vän Jeanette upp till Härnösand för att strosa lite på stan, fika lite och kolla på SIA-möbler som de har på inredningsbutiken där. Men innan vi kom i väg till inredningsbutiken så slank vi in på leksaksaffären de har där uppe och DÄR, DÄR stog den, fint uppställd på en hylla och bara ropade efter mig! En rosa gåbil i plåt, svart skinndyna, blommor på sidan, svarta gummidäck och kromad ratt och front. Mitt hjärta började bulta, tandvattnet rann, jag var såld! Messade Patrick och frågade om vi inte skulle köpa den i julklapp till Mirah. Hennes första julklapp någonsin och en bil som är lite speciell och som hon alltid kan ha kvar som minne. Funkar kanon för sitt syfte men även fin att bara titta på. Patrick var inte svårt att övertala och bara en stund senare var den i min ägo!!
Nu ska den bara slås in i ett stooort packet så att Mirah kan öppna den på julafton! :)
Efter leksaksaffären tog vi oss sen till inredningsbutiken och där visade det sig att de skulle sluta sälja SIA-kids möbler och reade ut det mesta de hade kvar så då fick en fin liten kudde för halva priset följa med hem samt en urgullig nalle i vitt skinn. (Dock ej rea på nallen men jag kunde inte motstå den söta filuren) Har ju ett helt barnrum att fylla upp så fort vi blir klar uppe så det är väl lika bra att börja handla redan nu! ;)

Underbara, fräna, häftiga gåbil!

Efter rabatt av kassörskan gick den loss på 850 baloobas. Fortfarande dyrt men tack och bock sa jag och drog kortet snabbare än snabbast, pengarna ska rulla! ;)

Sia-kids!

Urgullig nalle i vitt skinn från SIA.

Kudde i rosa och grått från SIA.


1 kommentar: