torsdag 14 januari 2010

Fönster

I tisdags efter jobbet så for vi till Fredde för att kolla på fönster och få lite priser. Eftersom han är återförsäljare för Elitfönster så kan vi få dom till ett bra pris av honom.
Och DÄR fick vi oss en rejäl överraskning!
Våra runda fönster kostar fyra gånger så mycket som ett av de stora fönsterna i vardagsrummet!!
Ett cirkapris vi fått av Fredde är att vardagsrumsfönstret kostar 4 400 kronor, altandörren kostar 9 300 kronor och ett runt fönster (icke öppningsbart) kostar 16 000 kronor!!!!
Så i och med det slopar vi det runda fönstret uppe i badrummet och suger på de runda nere på toan och tvättstugan ett tag till... huga!

Ska träffa Robban till helgen och börja rita upp huset och bestämma vilken takvinkel vi vill ha. Måste få hjälp av honom att skissa upp hur det ser ut med olika takvinklar. Och så måste vi göra klart ritningen så att det bara är att skicka in bygglovet så fort tomtköpet är klart...

Hade lite dötid efter att vi skickat tidningen idag så då passade jag på att googla efter lite inspirationsbilder på nätet. Ska samla allt i en pärm så man har allt samlat!

Några av alla inspirationsbilder jag skrivit ut.


Var även tvungen att dokumentera mina otroligt "vuxna" matlådor! Nu är det storkok som gäller för att spara alla möjliga slantar! Denna gång blev det potatis, köttfärslimpa, brunsås med ärter och majs :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar