måndag 11 januari 2010

Hus skisser!

Var ju och träffade arkitekten Lennart Ödmark i torsdags och det kändes jättebra! Vi satt och pratade i 2½ timme och gick igenom olika alternativ.
Bland annat så kom han på lita andra fönsteraltenativ som de runda vid toan och tvättstugan och det långsmala fönstret i vardagsrummet.
Han tipsade även om ett företag nere i Malmö som gör svartfärg av slamprodukter så det blir mycket billigare. Och så bli det en matt yta istället för blank.
Sedan spånade vi fram att vi kanske ska ha lärkträ runt fönster och vindskivor. Men vi får fundera lite på det då Patrick känner mer för vitt där.
Så efter 2½ timme så var vi 1 500 kronor fattigare! Men det var det värt! Har fått mycke tips och idéer som är värt mycket.

Så i fredags satt jag och ritade upp lite skisser på hur huset kan se ut!


Två olika förslag på framsidan. Det lutar åt de runda på den översta bilden istället för de fyrkantiga. Och den nedersta bilden är fasaden ner mor vattnet med vardagsrum nere och sovrum ovanför.


Dessa bilder är höger och vänster sida. Även här två olika förslag vid badrummet då Patrick klädkammare kommer att vara längst till höger. Vi båda gillar mest då det runda fönstret bryter av, väldigt assymetriskt.


Nästa steg är nu att kolla med Fredde vilka olika fönsteralternativ det finns. Dumt att råka bestämma sig för massa fönstermått som sedan bara blir special. Så det är ju skönt nu när vi är anpassningsbara. Och efter det blir det väl Robbans tur att rita upp huset! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar