måndag 27 december 2010

En god jul!

Ja då var ännu en jul över. Och mysigt som vanligt hade vi. Åt våran sista julaftonsfrukost i lägenheten och åkte sedan vidare mot Matfors för att fira jul hemma hos syster med familj. Vi hade tydligen varit himla snälla i år för vi fick mååånga paket av tomten! Bland annat presentkort på HiFi-klubben (där vi ska köpa vårat ljudsystem), nya härliga sängkläder, en stekpanna (en pik av syster för att vi ska lära oss laga mat i vårat nya kök) och mycket mycket mer!

Patrick får paket av tomten.

Jag hjälper systersonen Noel att öppna paket.

Finare än så här blir det inte på julafton.

-------------------------------------------------------------------------------


Sen har målaren börjat spackla och fixa i tvättstugan också! Så nu börjar man känna att det händer grejjer och att man kan börja ta tag i beställningar av golv och spottar och sånt.
Var även ut på MediaMarkt i söndags då de hade 20% rabatt på allt. Slog då till på en tvättmaskin och torktumlare till tvättstugan (blev 1000 kronor under budget, yeeh!) så nu ska vi försöka enas om vad vi ska ha för stommar, luckor och bänkskivor där inne så vi även kan köpa det.
Spackel, spackel i hela tvättstugan.

Även alla kablar som går till centralen i tvättstugan har börjat strukturerats upp och fått lådor. Här ses mediecentralen till vänster och elcentralen till höger.

Slänger in tre bilder på badrummet uppe också som jag inte visat. Här ser man duschen till vänster i bild och ingången från hallen till badrummet till höger.

Duschen som vi byggt in i klädkammaren/förrådet.

Infällnad för alla schampoo, balsam och tvålflaskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar