torsdag 30 december 2010

Lite bilder!

Var som sagt ut en sista gång i förrgår och kollade på golvet som vi fastnat för och nu bestämde vi oss äntligen! Så i helgen ska Henka mäta ut riktigt hur många kvadrat vi ska ha och beställa golvet åt oss! Spännande! Blir så jäkla nervös så fort man bestämt sig för något och man inte känner sig riktigt säker på hur det kommer att bli!! :) Är ju omöjligt att se på en liten plankbit hur det kommer att se ut på en stooor yta sen.... men det är väl bara att hoppas på det bästa!
Här nedan kommer lite bilder inifrån huset och hur det ser ut nu:


HALL
Hallen, knäppt uppifrån där trappen kommer att gå ner.
Här ser man dörren och våran platsbyggda garderob. I garderoben är två spottar infällda och på sidorna kommer det göras plats för skohyllor och vanliga hyllor.


HALLEN UPPE

Här står jag i badrumsdörren och knäpper kort på hallen uppe. Till vänster blir en stor garderob (Eventuellt Patricks. Vi har inte gjort klart om vi ska dela eller ha var sin. Förmodligen är det bäst att ha var sin för husfridens skull... :)
Sen kommer trappen till vänster bortom garderoben och bortom den är ett sovrum. Rakt fram ser man ingången till den stora "gå in-garderoben" och till höger går man in till vårt sovrum.


SOVRUM

Ena sovrummet (det som låg/ligger till vänster i hallen) knäppt från dörren.

Samma sovrum men fotat från andra hörnet. Klurar på att sätta in ett runt fönster på väggen rakt fram för att få in lite mer ljus från hallen nere.

Patrick i vårat stooora sovrum uppe framför våra härliga fönster. Vette tusan vad vi ska fylla ut hela sovrummet med! :)

Sovrummet från andra hållet.

Och här ser man ingången till sovrummet. Patrick står ute i hallen och funderar.

Blev vanliga fasta spottar i fönsterna i sovrummet uppe. Tänkte ju ha vinklingsbara men det blev sådant projekt så vi sket i det. Vi flyttade ut spottarna lite istället och det blev faktiskt inte så tokigt!

Längtar tills vi får tända på riktigt! :)


Sen så har vi ju beslutat att säga upp lägenheten nu i nyår så om tre månader MÅSTE vi alltså flytta in i huset! Spännande att se hur "färdigt" det är då! :) haha Men bara det finns toalett så är jag nöjd iaf, de andra fixar man ju ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar