fredag 10 december 2010

Lite bilder

Nu jobbas det på i huset kan jag lova! Snickarna har gjort ett ryck nu onsdag, torsdag, fredag och har snart satt upp alla innerväggar och gipsat klart allt i hela huset!
Robban har även börjat flytspackla i tvättstugan så på måndag kommer golvet förmodligen att läggas in där! Så ÄNTLIGEN kan vi snart ställa in våran värmepump!

Nedan kommer några bilder på hur det såg ut förra veckan, innan snickarnas ryck. Var ut till huset i morse och knäppte nya men de får läggas in imorgon för jag har inte tid att gå igenom dem nu.

Huset och garaget som det ser ut nu, med dörrar och garageport.

Huset i från andra sidan.

Garaget med vår stora fina port!

Sååå skönt med kodlås! Slipper man fundera på nyckel så fort man ska in i garaget!

Patrick har ju fått premiärskottat med hjulingen och den har även fått prova på att stå i garaget en sväng. Den rymdes finfint. Alla väggar och taket är som sagt målade och en svart golvlist är på plats.

Innerdörr till förrådet, längst bak i garaget, är på plats.

Kort på vardagsrummet och matrummet. Gipsat och klart.

Köket och matrummet, klart.

Vårat sovrum uppe. Lite svårt att få med allt....

Badrummet uppe från två olika håll.

Det blir en himla massa elkablar som går överallt i huset! Och allt samlas i tvättstugan. Det gäller att man märkt upp allt! :D

Två små värmepumpar. Har ju haft en byggfläkt som stått och gått för att huset ska hållas varmt. VERKLIGEN inte billigt och ekonomiskt. Rörmokaren kopplade då in nån slags minivärmepump, som dock kostar ganska mycket i hyra den med så det ska bli SKÖNT att få våran egen värmepump inkopplad!
Fick för övrigt elräkningen igår från huset, från de senaste tre månaderna...
10 000 spänn!!!!!! Kul!!
Förstår ni om man är liiite angelägen om att få in våran värmepump så fort som möjligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar