torsdag 7 april 2011

Statusuppdatering...

Ja då har hela flyttlasset gått från lägenheten. I söndags var vi där och plockade ur det sista och skurade ur alla skåp och golv. Kändes lite konstigt när vi låste efter oss med vetskapen att vi aldrig kommer kliva in i vår älskade lägenhet igen. För gud vad vi har trivts bra! Visst det är en hyres och man har inte kunnat göra om så som man velat. Plastmattor, gammalt kök, gammalt badrum m.m. Men den är sååå mysig ändå! Högt till tak, två klädkammare, planlösning som gör att du kan gå runt genom alla rum, egen altan, stor gräsmatta m.m. De sex år vi bott där har varit helt fantastiska!

 
Det tomma vardagsrummet i lägenheten. Bye bye!

 
Patrick hann även med att måla klart lastpallarna som vi ska ha i huset...

  
... tre stycken fina vita! Vad det ska bli får ni se längre fram :)

Hela duschblandaren är nu på plats i duschen nere!

 Hans har även satt upp väggbelysningen vid trappen. Fint! Synd bara att alla skavanker på väggen syns så tydligt. Men när räcket kommer på plats så tror jag inte att det syns lika väl.

I måndags kom även våra bänkskivor till köket så på kvällen kom Fredde förbi och började sätta dom på plats. Här sågar han ur ena skåpet för att diskhon ska få plats.

 Det gäller att måtta in ön ordentligt och det tog sin tid. Att bänkskivan vägde multum gjorde ju inte saken lättare :)
I tisdags var Fredde på plats hela dagen så nu har skåpen och alla passbitar mot väggen i köket kommit på plats, samt alla socklar. Blir sjuukt mycket bättre än jag någonsin trott!! :)

1 kommentar:

  1. Hej

    Herregud vad fint ni har. Vi har byggt en villa Nybro som vi flyttade in i januari. Jag blev jätte nyfiken var ni har placerat eran trappa. Vi valde bort trappan från Smålandsvillan då vi inte tyckte om den. Samt att vi är lite sugna på att placera den någon annanstan än i hallen.

    M V H

    Michaela

    SvaraRadera