onsdag 4 april 2012

När det inte går så bra...

... ja då är det jäkligt lätt att man blir jäkligt less. Nu är jag jäkligt less. Bara så ni vet.
I lördags skulle jag på efterlängtad utekväll med roliga brudar. Istället låg jag hemma i soffan och snorade med en hals gjord av sandpapper. OCH fick mms på de glada när det begav sig till krogen. Tack!
I måndags lämnade vi in bilen på verksta´n för att reparera två fel. Den ena delen kosta 3500 kronor och den andra delen inte mer än 22 000. TJUGOTVÅTUSEN! MEN som tur jäkla var så var det ju en Blocketförsäkring på bilen så vi behöver bara betala självrisken. MEN två fel betyder två självrisker. Totalt 5 000 kronor. Tack. Äääälskar att lägga ut pengar på bilen. Verkligen.

Biljävel. Okej, ja är nöjd med den och älskar min bil. Men just nu måste jag få svära lite när den snor pengar av mig. Dessutom ska den ha fyra nya sommardäck nu å. Biljävel.


I går klev jag in i sovrummet och blev oglatt överraskad. Tre sekunder senare ville jag dra en kudde över huvudet och vakna upp till en ny dag utan bekymmer. Den liggande fönsterrutan är heeelt sprucken! Hur fasen är det möjligt!?

Sprickelisprick. Ja men va fasen. Rutan är ju ändå knappt ett år. Är väl sånt man får räkna med då va!? *Hrmpf* Som tur var ska vi få en ny. Guu va schysst!


Idag/ikväll/nu skulle jag ha varit på afterwork med mina kollergor och andra inom mediavärlden. Istället sitter jag här, vid datorn, med snor som rinner likt Niagarafallen och hostar likt en kedjerökande 95-åring.
Nä just nu är jag inte alls bitter. Inte ett jävla dugg...2 kommentarer:

 1. Fy va trist det är med bilkostnaderoch fönstret. En hus. och bilägares verklighet. :/
  Vi har fått första skisserna på vårat hus och jag sitter nu och lusläser er blogg. ;)

  Hoppas att du är bättre Marie.

  Hälsa hem och ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt dålig start på april månad men då kan det väl bara bli bättre får man väl hoppas!

  Ja, visst är de lika:)

  SvaraRadera