fredag 12 oktober 2012

12-10-12

12 oktober 2012. 29 år. Ja idag firade jag min tjugonionde födelsedag. Eller firade och firade. Där tog ja då i så det knakade... Idag gick jag igenom var väl snarare en bättre beskrivning.
Har ju liksom hamnat i ett förbaskat nedrans jäddra djävulsekorrhjul vad gäller sjukdomar här hemma! Det började ju med att jag blev tvärförkyld och dålig mitt i inskolningen med Mirah, torsdagen den 20 september, och blev efter det även hemma från jobbet hela nästföljande vecka. Halsont, förkylning och en fruktansvärd hosta! Och detta har liksom aldrig släppt riktigt, en otroligt mycket mildare variant men den är ändå där. Sedan har Patrick känt sig hängig och i måndags kom vabdagen för Mirah då hon lyckades komma upp i 39,5 i feber. Feber även på tisdagen och började bli snorig och på onsdagen kom hostan. Hostan och förkylningen höll i sig även igår för henne och plötsligt började jag känna mig frusen också. 37,9. Men tjena. Jag ligger normalt på runt 36,5 så 37,9 känns rejält på mig. Så gårdagen innehöll inte många knop och natten har varit en pina. Svettats floder, så pass att jag fick hämta en handuk att lägga mig på imorse då det var dyngsurt i sängen. Jäddrar va virus kan ställa till det i kroppen alltså!
Idag har febern dock försvunnit men då jag känner av halsen igen och är väldigt seg och trött så avbokade vi allt firande idag och skjuter det tills på söndag. :(

Men lite firande har det ändå blivit....

Blev väckt av mina älsklingar som kom med frukost och paket på säng. De hade smygbakat på morgonen och bjöd på nybakade varma scones med marmelad och ost på! Snacka om lyx!
Mirah älskade att få äta frukost i sängen. Lämnade smulor och smörklickar lite här och där, doppade tårna i smöret, hann roffa åt sig smörkniven (med en rejäl klick smör på) och hiva in i munnen (mmmmm lät hon då), och dissikerade osten på jakt efter fler å fler ostskivor.
Jag hade lätt kunna legat kvar hela dagen och myst sådär!

I paketet döljde det sig ett par friluftsbyxor, Travers, från Lundhags!
Har velat haft dessa ett tag nu och blev så glad! Är verkligen hur sköna byxor som helst. Funkar att ha på sig till allt från trädgårdsarbete, svampplockning, eller bara ha dem rent allmänt när man är här hemma. Och dessutom är de både vattenavisande, vindtäta och nästan lika sköna som mjukisar faktiskt!
I love them!!
Och just, stog ju även en superfin blombukett på bordet när jag kom ner sedan.
Älskar min underbara familj!!


På eftermiddagen kom sedan mamma och Henrik förbi en sväng och passade upp oss med en sjukt god tvårätters middag och några paket. Helt underbart!
En perfekt dag när man inte orkar göra så mycket!

Men nu ska jag försöka sova en hel natt.
God natt!
/Från en nu mera 29-åring.

4 kommentarer:

  1. Haha går mindre bra för mig nu...hela meddelandet kommer liksom inte med, men hur som helst skulle jag bara säga att jag hoppas du haft en härlig födelsedag trots sjukdomarna, du har ju ändå världens bästa familj runt omkring dig<3 Grattis ännu en gång, ses på söndag! P.S. Äntligen drog du ifrån ett år:-) D.S. Krrrraaaamar Anna

    SvaraRadera
  2. Åhh såna byxor vill jag också ha!!
    Härligt att bli lite bortskämd med frukost på sängen, även om det innebär en hel del sanering efeteråt ;)

    SvaraRadera