onsdag 10 oktober 2012

Altanräcke

Men hjälp mig. Hur sjuttton får man tillbaka bloggorken igen!? Lusten finns ju, men inte orken att göra det. Nästan så att jag blir irro på mig själv för att jag inte tar mig i kragen å uppdaterar. För det är ju roligt att ha kvar! Ni gör det tappert kära läsare som orkar gå in här ändå dag efter dag och mötas av, ja just det, ingenting. Förlåt! :D

Här kommer iallafall lite bilder från ett utav sommarens projekt. Altanräcket. Tog ett tag att få all ribb på plats men väl där så blev det hur bra som helst. Är mer än nöjd över resultatet!

Har märkt att det är jäddrigt svårt att fota vårat hus. Så fort det är soligt så fräter man liksom bort alla detaljer på den vita fasaden. Ett jättestort I-landsproblem, verkligen.

Huset från väster. Altanräcket löper längs hela kortsidan och fortfarande lite jobb kvar med stendiket men snart så.

Altanen från insidan. Ser lite rörigt ut på den här bilden dock.
Men en grill och obligatorisk ljugarbänk för grabbarna finns på plats! ;)

Ljugarbänken och lite mysfaktorer. Stenar, ljuslyktor, gröna växter och lite vatten. Det behövs inte så mycket för att det ska kännas ombonat på altanen.
(Har varit vatten i den svarta tunnan men Mirah blötte ner hela sig VAR ENDA DAG så vi fick hälla bort det till slut...) :)

Lite blommor, lite ved och ljus.

Altanen från andra hållet.

Vind/insynsskyddet som vi byggde på andra sidan huset, i vinkeln.
Nästa år kommer trädthujorna få sällskap av en stenrabatt.

Vy från baksidan.

1 kommentar:

  1. Vilket fint altanräcke ni byggt!! Vi blev riktigt inspirerade och skulle så gärna veta vilka dimensioner ni har på virket? De liggande och de stående?

    SvaraRadera