torsdag 18 februari 2010

Bra besked!

Igår fick vi det positiva beskedet från Länsstyrelsen att det är okej att bygga! De behöver INTE göra någon utgrävning för att kolla om det finns vikingahjälmar m.m. :) SKÖNT! Hade känts otroligt jobbigt om de skulle börja gräva innan vi får sätta igång...
Så nu väntar vi på deras skriftliga papper på det så vi kan skicka in det till Magnus på Lantmäteriet så han kan stycka klart tomten.

Har fortfarande inte skickat ritningarna till Robban då jag råkat ut för en otrolig ångest över om jag gjort allt rätt! Har jag räknat någorlunda rätt på taket så inte huset blir mycket högre i verkligheten så vi måste riva skiten på en gång, blir det bra med de måtten vi bestämt på fönsterna, blev takvinkeln verkligen bra m.m.
Får ångest över att vi kan göra allt rätt från början men att vi ändå kommer stå där i slutändan och är jättemissnöjd med hur vi gjort. Denna vecka har varit fruktansvärd! Har inte kunnat somna på kvällen, ligger bara å tänker på alla mått, speciellt i köket. Vaknar på nätterna, har ständigt ont i magen och är på sjukt kasst humör! TUR man inte bygger hus oftare!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar