torsdag 25 februari 2010

Lön och sparkonto

Äntligen lön igen! Har fått nojja på att spara pengar så nu längtar jag sjukt mycket till varje lön så jag får föra över på sparkontot och se hur pengarna växer där! :D haha 
Men hur duktig ja ändå är på att spara så måste ja ju ändå få handla liiite kläder... Det går inte att hålla sig! Måste ju ha något att fylla upp min kommande Walkin closet med! ;)
Men sen rinner ju trots allt pengarna iväg, på INGENTING!? Många tusenlappar som bara försvinner till mat, bensin och andra förnödenheter... Lyckades iallafall spara 6 000 kronor förra månaden så jag ska försöka att inte bryta trenden denna månad!!

Hittade en till bild på ett svart hus. Fiiiint!

Ska ta och kolla upp färgen som vi ska ha. Blir med 99 procents säkerhet den svarta slamfärgen från Falurödfärg. Miljövänligt och bra! Hoppas bara det godtas i bygglovet.... hoppas!!

3 kommentarer:

 1. Läckert med svart hus =) Men inte måste man måla om det oftare än ett hus med ljusare färg? Tänkte om det solbleks fortare? Kanske bara jag som är dum men iaf :-D

  SvaraRadera
 2. Nä du är inte dum Emma! :)
  Det syns ju mer på en mörk färg när det blir solblekt än på en ljus! Sen med slamfärgen så kommer man få måla om efter kanske 6 år på den soliga sidan där solen tar bäst. Men eftersom det är just en slamfärg så behöver man inte skrapa utan man kan bara ta högtryckstvätten och sen måla på ny färg. Mer lättsam färg men man måste måla om lite oftare än med andra färger. Men vi vill ju ha den där matta ytan!

  SvaraRadera
 3. aha, då är jag med :-D Väldigt behändigt om man kan göra så. Är man många så går det fort också.

  SvaraRadera