tisdag 9 februari 2010

Takskottning och ritning

Allt har legat på stilltje ett tag nu. Vi har mest väntat på att få stycka av tomten som vi äntligen ska göra imorgon! Så imorgon klockan 9 ska vi vara vid tomten. Spännande! :D
Annars så hjälpte vi Henka och Johan att skotta av taket på GolvEttan i helgen, 2 000 kvm!!
Första dagen var det bara jag, Helen, Henka och Johan med en snöslunga. Vi slet från 10 på morgonen till 15 på eftermiddan och då hann vi bara skotta hälften! Var så sjuuukt mycket snö, och tungt! På söndagen var Patrick med också och så fixade ci en till snöslunga så då gick det liiite lättare men vi höll ändå på från 9-15. Snacka om träningsvärk i kroppen!
Och det bästa av allt är att vi skulle få ännu bättre pris på vårat dyra kakel som tack. Kanon! :D


Henka kör slunga och Helen och Johan vilar en stund.

Mycket snö var det! 130 kg/kvm x 2 000 kvm = 260 ton!!

Patrick skottar för fullt.

Här var det full fart! Underbart väder hade vi också båda dagarna. Knallblå himmel och någon plusgrad!Gav även alla mina skisser till Robban idag och gick igenom hur vi ville ha det så att han kan börja skissa upp för bygglovsritningen. Han ringde tillbaka lite senare och tyckte att mina skisser var så bra att vi kunde använda dom till bygglovet. Blev bara sämre om han ritade för hand och ville även veta vilket program jag jobbade i. Härligt! Kanske ska börja extraknäcka som byggnadsritare! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar