tisdag 13 juli 2010

Ja vi målar väl på då!

I lördags for vi ut ganska tidigt till hallen, jag och Patrick, och satte igång och målade. Det gick ganska fort att inse att det här kommer att ta tid. Om det är lika många bräder i varje paket så betyder det att det är cirka 750 bräder x 4 meter som ska målas, två gånger! Jippi!
Vi står ju som sagt ute i en hall i Njurunda men tyvärr blir det väääldigt kvavt och varmt när solen ligger på så nu hoppas vi på lite fulväder, för annars blir det nog bara målning på kvällarna.

Hallen som vi håller till i. Vi står där borta på vänster sida.

Patrick målar...

... och Ante kom förbi och hjälpte till och målade i lördags också!


Det tar tid, men det går frammåt iallafall...

Och nu är det ännu fler bräder klara då vi målade i måndags också, med hjälp av Patricks pappa Hans.


--------------------------------------------------------------------------------
Igår efer att Patrick slutat jobbet for vi iväg till tomten för att kratta singel. Jag stog med mätstickan och Patrick krattade för att få gruset rakt för plattan på garaget. Och det var ett jäkla tjutande på denna apparat. "pip, pip, pip, pip" jaha då var det för högt så då fick vi kratta bort. "piiiip, piiiip, piiiip, piiiip" ja då var det för lågt så då fick vi kratta dit mer singel. Sjukt vilket jobb det är med allting. Är väldigt svårt att förstå innan...

Mätstickan och stationen som sänder ut signalen för rätt höjd.


Efter att vi fått utt allt singel rakt plattade Patrick till det med maskinen. Och sen idag hämtade Bergman mer singel för att lägga på ytterligare ett lager, och göra om samma procedur!

Patrick plattar och Bergman har fyllt upp runt garaget.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar