söndag 4 juli 2010

SPECKSTA 157...

... ja det är vi det.

Marie Huvén & Patrick Berglund
Specksta 157
864 91 MATFORS

I fredags ringde vi till kommunen och kollade om det var klart med våran adress till huset (eftersom Telia måste veta för att kolla vad vi kan ansluta till) och då var det klart! Specksta 157.

For även bort till tomten där Bergman höll på att fixa med förberedelsena för garageplattan. Han ville veta vart vi skulle ha vårat elskåp. Tyvärr fick vi inte det där vi helst skulle velat haft det (på baksidan av garaget) då det skulle krävas mycket mer grävning och krånga till det. Så nu kommer det att sitta på vänster sida av garaget istället. "Ja, ja" sa jag och försöker att släppa det och inse att man inte kan få allt som man vill :)


Erik fixar markbädden till garageplattan.

Pinnarna och snörena som snickarna varitoch satt upp för att få raka linjer så de kan mäta ut var vatten, avlopp och el ska vara.

Patrick står vid kartongerna med alla rörkopplingar.

Jag står och kollar så att grabbarna har gjort rätt! ;P

I lördags tog jag, Helen och Oscar en sväng med båten och då passade jag på att fota tomten från andra hållet. Syns kanske lite dåligt men man ser grävaren iaf där i mitten på bilden.

Erik efterlyste en sittplats på tomten där alla karlar kan sitta när de ska dricka kaffe så idag såg Patrick sin chans att smygträna som snickare! Här står han och sågar till en bräda till en bänk.

Resultatet!
Patricks mamma Margaretha sponsrade med fikabordet.

Sen idag var vi även iväg och hämtade 16 meter isolerad jordvärmekabel hos Fredde (som blivit över sen han la) som ska gjutas in i plattan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar