torsdag 26 maj 2011

10 år tillsammans!

Den 25 maj 2001. Två ungdomar fattar tycke för varandra. Tio år senare, 25 maj 2011, är vi inte längre 17 och 20 år. Flick- och pojkrummet är utbytt sedan länge och idag är vi åter tillbaka på barndomsmarkerna och bor i vårat nybyggda hus. Grabbens raggarvolvo är även den borta sedan länge och på garageuppfarten hittar man istället en familjekombi som strax ska fyllas med en barnstol och ny familjemedlem.
Ja det här hade man inte kunnat förutspå för tio år sedan! Men mycket har vi hunnit med och många  härliga minnen har vi från alla åren! Nu är det bara att fortsätta framåt! :D

----------------------------------------------------------------------------------

Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Patrick har målat lite på huset. Själv har jag varit vettig och hållt mig på markplan...
... jag har nämligen börjat ta tag i våra "fina" utemöbler! :) Har insett att de nog kommer hänga med ett tag så varför inte göra det bästa av situationen då. Så svart färg är inköpt och nu håller de på att målas om för fullt.

Bänken som Patrick och Hans snickrade ihop från allra första början, innan det ens fanns ett hus på plats, har fått svart målarfärg på sig och blev riktigt snygg! Så bra att jag faktiskt lagt in en beställning på en till! Snacka om billig utemöbel! Bara bordet får lite färg på sig så kommer nog detta bli riktigt bra tillslut.

Och Patrick har fått använda garaget lite grann! Syrrans grabbars fyrhjuling behövde repareras och morbror Patrick är ju deras förstemekaniker. Så efter att ha tömt bensintanken på diverse grus och gräs som barnen tankat och mekat lite så funkar den kanon igen. Så i väntan på att den ska hämtas tillbaka används den nu till att hämta post med. Ett ypperligt posthämtarfordon om du frågar Patrick! :)

Annars så ligger nästa projekt fortfarande i att hitta nått passande till den lilla gipsväggen i köket.
Tog hem några coola bräder som Henka hade på GolvEttan, som vi satt upp för att kolla, men när de nu väl sitter på plats så passar de inte alls in i resten av huset! Frustrerande! Så nu är det bara att leta vidare...

---------------------------------------------------------

Har även gjort i ordning en lista över saker som ska köpas till huset, kollat ungefärliga priser och nu är nästa steg att göra en prioritering på vad som ska inhandlas först. Som det ser ut just nu så är köksbordet och köksväggen första prioritet, sen får vi se vad vi tar hädanefter.

---------------------------------------------------------

Var även tänkt att jag skulle jobba min sista arbetsvecka denna vecka men har hittills bara jobbat i måndags. Börjar förstå barnmorskans tjat om att jag inte borde jobba så länge. Hon borde ju veta vad hon pratar om, vilket hon gjort också. Jag är för trött för att palla! Att inte få sova ordentligt på nätterna tar ut sin rätt. Ska man inte kissa så har bebisen en intern fajtingkamp med sig själv där inne (hur den nu får plats för det!?) eller så trycker den mot ryggen så det strålar. Och sen att man får sån ångest över att man är hemma, när man vet att det är mycket att göra på jobbet gör ju inte saken bättre. Eller att man vet hur trisst det kommer att bli att öppna lönekuvertet nästa månad! Suck! Men det är väl som sagt bara att gilla läget och inse att jag inte kan göra något åt situationen. Nudlar i storpack, finns det!? ;)

1 kommentar:

  1. Jag tycker nog att det är dags att bjuda på lite bilder och info om lilla skönheten ni fått :)

    SvaraRadera