tisdag 10 maj 2011

Fullt upp...

 ... ja man hinner inte liksom med sig så som man skulle vilja! Vill ju helst uppdatera bloggen varje dag men hur ska man hinna det!? Och när man inte gör det så hinner man glömma bort vad man gjort. Minnet är bra men väldigt kort!
När jag tittar i bloggen nu så ser ja ju att jag inte lagt ut nå bilder från badrummet sen skåpen kom på plats till exempel, eller från tvättstugan! Måste fota det ikväll...

 Annars så var helgen ganska lugn angående husfronten för vår del. Patrick målade lite under taket på huset och garaget och jag har försökt styra upp lite inne, plockat in saker i lådor och städat. Är ju så mycket jag vill göra men jag är lite för otymplig ändå. Har ju verkligen inga problem med något (typ foglossningar, vatten m.m) men magen är ju liksom ändå i vägen när man ska bära saker, böja sig ner och så. Är väl bara att inse att man får vänta med vissa saker någon månad till tills krabaten är född!

 I söndagskväll var vi iallafall tvugna att ta tag i planeringen av tomten på framsidan. Erik har ju kört ut den stora jordhögen vi haft framför huset och ville börja jämna ut och lägga på matjorden. Så i söndags var det ett jäkla mätande med bräder för att försöka se hur vi ska ha våra gångar. Efter mycket om och men så fick vi nog till det ganska så bra. Det visar sig ju inte förrän allt är på plats dock! :)

 Jag spejjar med rödfärg så att Erik vet var vi ska ha våra gångar och var vi ska ha gräsmatta.

Ja såhär såg det ut när vi mätte ut gångarna. Blir grusgångar enbart, inga plattor. Vägrar ha stengångar som lyfts och blivit fula och snea, som de allt för ofta blir trots bra underarbete.
Kan tipsa om att gå in på Plantagens hemsida där man kan rita upp sin trädgård. Programmet är ju inte de superbästa att jobba i men man kan ändå se en hint i 3D om hur det kommer att blir när man ritat upp sin trädgård.


Ja så här ser jag ut i dagsläget med magen putandes i vädret. 
Konstigt att det om max 1 1/2 månad kommer att vara en till krabat i Speckstahuset! :)

3 kommentarer:

 1. Så fin du är Marie! Skönt att du mår så bra också:)

  SvaraRadera
 2. Ser bra ut Marie!
  Grusgångar funkar bra om man inte har hund ;) Vet inte hur många stenar jag plockar inne varje dag som fastnat i hundens tassar (& som Molly gärna käkar upp.) :D

  SvaraRadera
 3. Ja nu är det ju supernära för er :)
  Har ni fixat allt som ska/bör fixas med vagn, säng, skötbord och allt sånt?
  Vet ni vem det är som gömmer sig därinne??

  Kram

  SvaraRadera