tisdag 13 september 2011

Blandare!

Idag hade jag bestämt med mamma att hon skulle komma hit och hjälpa mig att passa Mirah så att jag kunde sy klart våra gardiner. Hit kom hon men några gardiner blev det då inte sytt. Först käkade vi go´frukost ganska länge och sen ringde lill Noel och frågade om de inte kunde få vara här då syrran skulle ut till Birsta. Självklart sa jag, och eftersom Levis fyller 6 år idag så slängde jag ihop en sockerkaka också så att jag kunde göra lite gofika till oss. Så totalt idag hann jag med att nåla EN kortsida på en av fyra gardiner! haha Jaja, jag ska ju ha något att göra framöver också :)

Sen idag kom ju även blandaren till badrummet som jag beställde häromdagen. Snacka om snabb leverans, det var jag inte beredd på! Och mycket snyggare i verkligheten, så jag är sååå nöjd! Beställde den förövrigt från Sigro.se där jag även köpte handfatet. Så nu ikväll har jag tagit tag i handfatet och behandlat det med oljan som medföljde och imorgon ska det läggas på ett vaxlager innan man kan börja använda det. Patrick håller precis på att kolla upp om han har allt hemma för att kunna montera blandaren imorgon.

Sen kom även Alexandra ut hit ikväll för att ge sig på att fota familjen Huvén/Berglund. Åh herregud säger jag bara... Som vi slet. Mirah vägrade samarbeta och när hon väl skrattade var inte mamma och pappa beredda. Hon lyckades få tag i håret på oss med sina småhänder hela tiden och Alexandra slet som ett djur med att försöka fota, hålla i en leksak och prata med Mirah och försöka instruera oss i hur vi skulle stå, samtidigt! Efter x-antal foton slutade det med att vi beslutade oss för att lägga ner och kanske göra ett nytt försök nån annan dag! :D

 Blommorna jag köpte igår.

Så här ser det ut i vardagsrummet just nu.Gardinerna på var sin sida av fönsterna ska upp och så en vardagsrummsmatta ska på plats innan det är klart! 

Jag står och oljar in underredet av handfatet.

3 kommentarer:

 1. Kul att du kommit igång med bloggandet igen Marie:) Fast jag inte jobbade med dig här inne i stan så känns det ändå som att det är tomt utan dig här på kontoret. Hoppas att du hittar en lösning på rastlösheten och att du kommer på nåt sätt att få använda din kreativitet. Jag tyckte också att det var jobbigt att gå hemma i början men sen kom jag liksom in i nån slags lunk och trivdes med det:) Kram på dig!

  /Veralena

  SvaraRadera
 2. OJ, vad har du för spöke på bilden i mitten? :-)
  Kul att du är igång och bloggar igen :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja nu har jag fått upp ångan här igen. Hoppas bara det håller i sig! :)

  Veralena: Ja och det känns konstigt att inte vara på plats! Men jag kommer komma in lite då och då och dricka kaffe så ni inte glömmer bort mig! ;)

  Therese: Vi bor ju både brevid och mitt emot två kyrkor så oddsen att fånga ett spöke på bild borde ju vara ganska stora! Dock var det bara Patrick som inte kunde hålla sig ur bilden denna gång... :D

  SvaraRadera