torsdag 8 september 2011

Utredning?

Om kan kallar detaljer inomhus för inredning, kallar man då detaljer utomhus för utredning? Ja spontant så borde man ju det. Så här kommer lite bilder på vår utredning ;P

En före och efterbild på våran provisoriska utemöbel. Tänk vad lite färg kan göra skillnad!
Soffan är inte riktigt färdigmålad än men ska bli helt svart den också. 

Gammal tunna som jag fyndade på Fyndlagret. Blev superfint med olivträdet i som vi fått i inflyttningspresent av Anna och Fredde.

Tunnan och trädet är placerad bredvid dörren in till garaget.

Vi har även byggt en bro vid entren. Gruset kommer att läggas lite högre upp nästa år när vi tar tag i gångarna. Ett plexiglastak ska även sättas fast ovanför dörren men det har vi inte köpt ännu.

---------------------------------------------------------------

Sen idag har jag beställt en blandare till badrummet nere. Har inte orkat tagit tag i det tidigare men nu har vi ju anmält oss till Matstafetten, som går av stapeln den 1 oktober, och då får vi ju fyra okända matgäster hit och det känns väl sådääär att säga åt dem att gå och tvätta händerna i tvättstugan efter sitt toabesök! :D
Så i och med denna Matstafett så har det börjat hända lite grejjer invändigt igen. Tänk att man måste se till att anmäla sig till nått dyligt för att man ska få lite fart i baken!

Var inte det lättaste att hitta en blandare till vårat speciella handfat då blandaren behöver vara extra hög och pipen extra lång så egentligen var det ju inte så svårt att välja när man började leta. Problemet har snarare varit att HITTA ett som passar. Men nu är denna beställd för 2 156 riksdaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar