måndag 16 januari 2012

Lite inredning

Länge sedan jag uppdaterade något om huset nu känner jag. Men faktum är att det inte hänt så mycket den senaste tiden. Har ju liksom varit barn, semester, jul och nyår som tagit allt fokus.
Men precis innan jul så kom det iallafall upp lite tavlor på ena väggen i hallen och nu när jag städat undan julen har jag gjort i ordning två nya ljusfat att ha på matbordet och vardagsrumsbordet. Alltid nått iallafall! :) Går bara och lääängtar till löning så man kan köpa någon ny inredningsdetalj till huset nu! hehe

Väggen i hallen, som kommer att fyllas på med diverse saker. Älskar att blanda lite oväntat saker med varandra. Och det roliga är att alla tjejer som tittar på detta säger typ "Åhhh vilka fina kort" och alla killar fäller kommentaren " Frän nummerplåt, vilket län var det som var z!?" Haha! Snacka om att man kollar på olika saker. Och det är ju DET som är det roliga! :)

Ljusfatet på matsalsbordet. Ifall det undgått någon så ääälskar jag ju vitt, svart, krom, betong, trä och rost. Natuuuur!

Och ljusfatet på vardagsrumsbordet. Man tager vad man haver efter dyra jultider. Gamla konservburkar funkar kanon som ljushållare och krukor. Efter att ha legat i vatten så kom det även fram en fin rostkant på vissa!

----------------------------------------------------------------------

Annars idag har vi bara tagit det lugnt. Tvättat lite, plockat lite, bekämpat en av våra stora blommor från bladlöss (återstår att se om jag lyckats), tagit en liten promenix och på eftermiddagen haft systeryster på fika och tillhörande skvaller! En väldigt soft dag. Imorrn tar vi förmodligen en tur in till stan och civiliserar oss! :)DAGENS TEMP:
+2 och typ två centimeter snö på gräsmattan.
(Tänkte se om jag kommer ihåg att uppdatera vädret nån gång då och då. Kan ju vara kul att gå tillbaka och jämföra nästa år typ)

2 kommentarer:

 1. Hej, härlig blogg :)
  Såg att ni har ett JKE kök. Lite nyfiken på om ni är nöjda m.m kvalitén bra?
  Ok pris?
  Letar kök förbrillt till vårt hus :)

  Tack på förhand
  Martina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Surfar runt efter inspiration på ljusfat och hittade din ursmarta idé om gamla konservburkar!! Såå snyggt! Jag har sparat med mig ditt kort och tar med mig idén! Tack!!

  SvaraRadera