torsdag 8 april 2010

All ork rinner ur en...

Min dag har varit en helvetesdag. Patricks dag har varit en helvetesdag. Och dagen avslutas med storbråk bara för att göra helvetesdagen ännu mer helvetisk.

Humöret sviktade redan rejält under morgonen och med både en bilaga och tidning som ska hinna färdigställas under stress gör inte saken bättre! Så fort jag redigerat klart allt packade jag ihop och slutade. For direkt och fotade tomten där det har blivit skottat. Den känns stooor! :)
Väl hos mamma på fika så ringde Patrick. Han hade pratat med gubben på Stadsbyggnadskontoret som har hand om vårat ärende och han meddelade att alla papper var helt klara nu och såg bra ut MEN. Det där nedrans ordet MEN. En granne har en erinran. Tydligen samma som haft erinran redan på förhandsbeskedet och som inte vill ha nått hus på våran tomt. Detta betyder att vårat ärende nu skickas vidare för genomgång, vilket inte kommer ske förrän den 19 maj!! (Om ingen klagat skulle karln satt igång med våra papper på en gång och gjort det klart) Och om det beslutas att deras erinran avslås så har det fortfarande en överklagan att göra och DÅ kan det ta låååång tid!!
Lyckligtvis så brukar man ändå vinna i slutändan men vi vill ju börja bygga nu!! Och det känns ju trisst att få en sådan här start med grannarna! :( All lust och ork bara rinner ur en...

Dessutom måste vi kolla med Robban hur detta funkar för honom och hans planering för han har ju fullt upp i sin kalender. Och sen slutar ju Hedlund på Grus och Betong i juni så nu får vi hoppas att vi hinner beställa betong innan han slutar. Annars blir det ju en merkostnad på det å!

Sen ringde Patrick på eftermiddagen och berättade att han råkat förstöra fälglåset till fälgarna då han skulle ta av däcket (för att kunna laga bromsarna som han inte hittar nått fel på) och att vi nu måste leta ny sån. Så där satt han på en pall på Berners och var rasande och kunde inte ta sig hem.
Jag tänker inte gå in på vilken explosion det det blev här hemma då jag kom hem efter min dåliga dag och mötte Patrick som haft sin....

Skulle det inte vara kul att bygga hus...?


Våran nyskottade tomt!
(Tomten fortsätter ner bakom snöhögskanten)2 kommentarer:

 1. Oj, det var det värsta! Dessa grannar! Hoppas det löser sig och att det inte blir någon överklagan.
  Men eran tomt ser väldigt stor ut. Vad härligt!

  Och jag som klagade idag över att Molly vaknade tidigt. Tar tillbaka det ;-)

  SvaraRadera
 2. haha vi har nog lika stora problem, fast bara annorlunda! :D
  Men det är fasen ingen lätt match att bygga hus! Har ständigt en oro i kroppen över att det är något man missar, måste hålla reda på alla samtal man ska ringa för ALLT måste ju kollas upp!

  Hur går allt med lilla Molly då!?? Gud så mysigt med en liten bäbis! :)

  SvaraRadera