torsdag 29 april 2010

#%h¤/#<+#%!!!!

Åhh jag blir såååå less!!
Patrick ringde idag och berättade att han var på väg ut till tomten för han hade pratat med Bergman (som gräver) och han hade sagt att han stött på ett STORT problem.
De visar sig tydligen nu att vi INTE kan ha garaget så som vi vill, och som vi skickat in bygglovet för, eftersom det lutar alldeles för mycket. Det skulle helt enkelt bli ett stort dike mellan huset för att avleda vattnet i marken och allt skulle luta helt fel!! ÅHHHHH, JAG BLIR GALEN!!!

Så nu måste vi ut nånting och kolla med Bergman och försöka komma på en annan lösning. Men hur då!?? Vill inte ha det på nått annat sätt ju! Vi hade ju ställt garaget åt ena hållet just för att vi skulle få det mer privat på baksidan och för att det inte skulle skymma solen mot ena husgavel. Men nu då!?? Sa*an, jä*vla, hel**tes, skiiiiit var less vi är nu!

Och vi som har haft nog ångest över våra jäkla fönster också. Tydligen går det inte att öppna snedskurna fönster (som vi ska ha i sovrummet och badrummet uppe) utan att de blir specialare som kostar skjortan.
Jag har ifrågasatt fönstertillverkarna kompetens för försäljare då man lyckas göra små små mobiltelefoner med tv, internet och telefon i, man gör komplicerade tv-apparater etc, etc, men man lyckas inte få till ett öppningsbart fönster bara för att det är snedskuret utan då blir det jääääätteinvecklat och måste kosta skjortan!!??
(Patrick skäms över mig när jag sätter igen och ältar detta med folk, hehe)
Så nu har vi försökt komma på en ny lösning på hur fönsterna ska se ut, vilket inte är helt lätt!

Så ja då står vi här och är fruktansvärt less och motgångarna bara kommer en efter en... Nu är det inge roligt längre, BARA jobbigt!

Jävvla skit hus!
(tycker vi nog inte om några dagar när detta lagt sig, hoppas jag)

2 kommentarer:

 1. Aj då! Skulle alla fönster vara sneskurna? (minns inte från ritningen) Måste man kunna öppna alla fönster då? Fast det kanske man vill iof =)

  Hur har det gått med garaget? Såg att inlägget var "gammalt" ha ha ;-)

  Föresten, jag har ett önskemål. Kan du inte lägga in ritningarna till höger så man ser vad du pratar om direkt. Så man slipper klicka sig vidare.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Nä alla fönster behöver inte vara öppningsbara men nått måste ju vara det så man kan vädra. Håller fortfarande på att luska på hur vi ska göra...

  Och nu är ritningarna på plats i spalten! :D

  SvaraRadera