lördag 21 augusti 2010

Beställning av ytterdörrar och garageport

Igår var som sagt vi båda lediga så vi började dagen med att åka ut till IKEA för att gå igenom köket med någon där och få en riktig priskoll. Tyvärr verkade vi inte vara de enda som var lediga igår för det var sjuukt mycket folk. Jag orkade verkligen inte sitta där "i lugn och ro" och gå igenom köket när det står tusen människor runt omkring så vi får ta köket nån annan dag istället.
Efter IKEA for vi och kollade på lite ytterdörrar på bland annat Bauhaus, XL Bygg och Byggma men det var inte mycket att hänga i julgranen. Det slutade med att vi for hem, kollade lite på nätet och ringde Torbjörn på Wiiks Bygg och beställde dörrar med honom från Traryd. Då blir det samma märke som på fönsterna också.
Dessutom så ringde vi till Garageportexperten och beställde garageporten också. Tyvärr är vi sent ute med båda beställningarna så det kommer att ta några veckor innan vi får leverans...

Blir ljusgråa ytterdörrar på huset. Denna blir på huvudentrén och sen blir det helt släta, utan fönster, till groventrén och garaget.


Garageporten som vi beställt kommer från Hörmann. Det blir en vit port som är 5 meter bred och 2,1 meter hög. Vi kommer att ha kodlås på utsidan (så vi slipper nycklar) och fjärrkontroller för öppning innifrån bilen.

2 kommentarer:

  1. Har ni kollat HTH kök? Dom har varianter som liknar IKEApriser fast kanske inte lika stressig miljö samt hjälp med att rita upp osv.
    Kul att följa ert husbygge, det blir superfint! //Jannice

    SvaraRadera
  2. Nä vi har inte gjort det än. Funderar på att gå dit också och kolla. Ska bara hitta en tid då vi hinner! :)
    Ja vi hoppas på att det blir fint! Det visar sig väl i slutet på veckan när väggarna har börjat komma upp! :)

    SvaraRadera