tisdag 17 augusti 2010

Mera målning!

Igårkväll satt vi några timmar igen och ritade på garaget. Efter mycket velande om höjden och var fönsterna och dörren skulle sitta så kom vi till slut fram till en lösning. En stor grej var att vi plockade bort de två fönsterna som vi tänkt att ha på höger sida, ut mot läggdan. Vi kom fram till att vi behövde mer utrymme på väggarna i garaget och att de bara skulle vara i vägen. Härligt, där sparade vi in några tusen i fönsterkostnad! :)

Idag efter jobbet for vi båda till Nobero igen och målade andra omgången på bräderna.


Patrick plockar ur den lilla högen...

Ja det här kan man ju nu. Idag blev det 58 bräder som målades.

Här ser man de två väggsektionerna på övervåningen (Ser ut som en men de är två). Den till vänster är där det blir walkin closet och den till höger är ju ett sovrum.

Åhh det här var så roligt att se!! Två av de fyra fönsterna i vinkeln, som blir panorama mot vattnet. Kul att se hur stort det blir! En annan har ju bara suttit och ritat upp nått på datorn som ser bra ut men det är ju helt annat att få se det i verkligheten! Stooora blir de! Jag nådde knappt upp med handen! :D Åhh vad bra det känns!!

Idag kom ena hunden förbi igen. Kelsjuk som vanligt. Så då passar man på att ta en paus i målningen och få klappa lite! Kom även en katt förbi som ville ha lite uppmärksamhet. Mysigt med djur! Tyvärr kommer vi nog aldrig kunna skaffa något då Patrick är allergisk. Vi försökte ju med guldfiskar för några år sedan, men när den fjärde dog inom loppet av några månader gav vi upp. Kanske lika bra att vi inte kan ha några djur då vi bara tar död på dom! :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar