tisdag 10 augusti 2010

Uppdatering...

Nu kommer jag ihåg varför jag aldrig skrev dagbok när jag var liten. Jag hade aldrig tid och så kom ja aldrig ihåg att skriva. Och samma gäller för bloggen. Hur hinner folk med att skriva varenda dag!?? :D
Iof så har det inte hänt så mycket men här kommer en kort summering:

FREDAG
Ja i fredags var vi ju till KVIK och ritade upp köket med dom. Efter två och en halv timmes funderande, ritande och studerande så var vi klar. Kom faktiskt på två nya saker med köket, exakt sånt som jag hoppades på skulle komma fram. Lite nya idéer från folk som vet vad det finns för speciallådor och hyllor. Blev lite dyrare än vad vi trodde men kul att få ett humm om vad det kostar. Tror dock inte att det blir ett KVIK-kök.
Efter att vi varit på KVIK for vi hem och grillade, satt ute på altanen, drack några öl och planerade lite på huset. Sen när klockan närmade sig 21.00 gick vi ner på Norrporten Arena för att kolla på Ulf Lundell och Takida. Jättemysig kväll!

Fint kök hos KVIK.

Takida spelar och det var nog den bästa konstert vi varit på!

Konsertbesökare som tog det lugnt och förberedde sig för mer partaj på Roxettekonserten dagen efter! :)

------------------------------------------------------------------------

LÖRDAG & SÖNDAG

Efter en båttur från juniskär in till stan svidade vi om och gick på Roxette på lördagen.
På söndagen låg vi mest hela dagen, trötta och med huvudvärk :)

-----------------------------------------------------------------------

MÅNDAG

Robban ringde och behövde en exakt ritning på var avloppet i köket ska vara och var väggen i hallen (mot badrummet) ska vara så då fixade jag det och skrev ut. Tanken var att de skulle ha varit på tomten på dagen men då det regnade så mycket fick de avvakta. Men de planerar iaf att gjuta nästa vecka så hoppas det inte regnar allt för mycket nu!

-------------------------------------------------------------------

TISDAG
Idag ringde de från företaget som vi köpt takstolarna från (till garaget) och sa att de är klara. Så på torsdag körs de ned från Ö-vik så nu måste vi införskaffa en stooor pressening som täcker dom.
Sen pratade Patrick med Göte idag så nu ska vi tillbaka till Nobero och måla upp en pall till med bräder, så vi har till garaget. Kunde även få spika ihop väggblocken där vi också.

------------------------------------------------------------------

Kul att ni grannar har hittat hit förresten! Kom gärna förbi på tomten om ni ser att vi är där! Är ju roligt att träffa de man ska bo brevid! Och tack för inbjudan på kaffe, sånt tackar man ju inte nej till! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar