tisdag 3 augusti 2010

Det går undan med väggarna

I söndags när vi kom hem från Umeå och forsränningen (som var bland det sjukaste, roligaste och äckligaste vi gjort) så stack Patrick och Hans iväg och målade upp de sista bräderna i den tredje pallen. Så nu kan vi äääntligen pusta ut ett tag och slippa tänka på målningen under en period.
Sen fick vi ju byggfelsförsäkringen förra veckan också. Men billigt, nä!! 17 000 tusen ska dom jävlarna ha!! Och det är ju bara att ta in, svälja och skriva på tyvärr eftersom vi inte får bygga utan!! Så idag skickade vi in alla påskrivna papper samt entreprenadkontraktet till dom. Tror du det var budgeterat för denna stora summa? Svar NEJ....

Idag på luchen for jag upp på Nobero och kollade hur det gick för snickarna med väggarna. Och ja där går det undan, nu har de gjort åtta väggsektioner färdiga!

Tvättstugeväggen med öppning för ytterdörren.

Det går undan när dessa snickare är igång!

Pierre har svårt att koncentrera sig med en kamera upp i nyllet! :)


Efter jobbet for jag å patrick ut en snabbis på Kvik kök i Birsta. Ingen av oss har varit in där förut och tänkte mest bara kika runt men det slutade med att vi bokade tid med en av köksritarna nu på fredag för att rita upp vårat kök och få en offert. Skönt! Nu börjar vi äntligen ta tag i det här jäkla köket. Tanken är väl att vi ska kolla på Beijer och kanske HTH också för att kunna jämföra lite priser och idéer.

1 kommentar:

  1. Vi beställde nyss ett kök på Elektrolux. Nu kände vi en kille som jobbade där så vi fick snuskigt med rabatt. Hans sista kök innan han bytte jobb :D Jobbigt när det dyker upp saker som man inte räknat med i budgeten men ni hade väl saftat på på vissa saker? Kanske jämnar ut sig? ;)

    Kul att det går framåt! Nu är vårt hus ute på försäljning iaf, =)

    SvaraRadera