måndag 14 november 2011

Badrum och farsdag!

Torsdagens homeparty hos Anna-Lena var från ett företag som heter Living and Room. Fanns mycket fint att titta på och som man gärna hade velat köpa men förnuftig som man var så handlades bara en sak, och det var till Mirah. En rosa filt med vita stjärnor på (och vänder man på den blev det tvärtom) i superskönt material och i bra kvalitet! Känner att det blivit mycket rosa den senaste tiden så nu börjar det bli läge att börja handla lite svarta grejjer för att göra det hela lite tuffare! :)

Denna filt blev det!
(Bild lånad från www.livingandroom.com)

---------------------------------------------------------------------------------

Sen var det ju farsdag i söndags också. Patricks allra första som pappa! Tyvärr fanns den tänkta presenten bara att beställa på nätet och med leveranstiden där hade jag aldrig hunnit få hem den i tid så då blev det en plan B istället. På kvällskvisten tog sen Mirah ett bad för att göra sig kalasfin, tog på sig en klänning och sitt nya halsband och överlämnade sitt paket till pappsen. Mirah har lärt sig att skriva på rekordtid också och hade skrivit fint på paketet (iallafall sitt namn).

I paketet låg en bok som heter "Vad du borde lärt dig i skolan" med massa korta fakta om allt från svenska, biologi, matte med mera. Patrick brukar nämligen få infall lite då och då och googla på saker för att återuppliva minnet. :) Så nu har han ett tag på sig att lära sig igen så att han kan lära Mirah sen! ;)

-----------------------------------------------------------------------

Sen i morse kom kakelkillen hit och började att spackla golvet i badrummet uppe! Patrick som var ledig idag har hjälp till att blanda spackel för fullt och sent på eftermiddagen blev det så gott som klara med allt. Så till helgen skulle han nog komma hit och börja lägga in klinkret! Åhh vad det är nära nu!! :)

Spackel, spackel, spackel...

Patrick mätte vattenmängden och blandade.

Tadaa! Första omgång spackel på plats. Slutresultatet kunde ja inte fota för det hade hunnit bli så mörkt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar