tisdag 29 november 2011

Det går framåt...

... bokstavligt talat. Idag försökte jag haffa Mirah på bild när hon tränade på att krypa. Tagit sig dit hon vill har hon ju klarat av sedan länge genom att dra sig fram med armen och sedan skjuta på med benen men den senaste veckan har hon börjat klivat upp på knäna och tränar nu för fullt för att börja krypa. Mestadels blir hon dock ståendes och gungar fram och tillbaka men hon tränar och tränar dagarna i ända så vilken dag som helst så kryper hon nog! 

Å hej å hå...

Det gäller att ha tungan rätt i mun när man koncentrerar sig.

Focus med stort F. Småtårna pekar åt alla håll och ser nästan avkapade ut! haha

När man bli trött kör man gamla hederliga grävlingsstilen. Ner med huvvet barra!

Och här var det färdigtränat. Nu håller vi upp dubbelhakorna och funderar igenom den gågna träningen. :)

........................................................................................

Dagen har annars varit lugn. Mirah har varit lite snorig, vilket resulterade i att hon var lite orolig inatt. Efter matningen inatt hade hon svårt att somna om vilket resulterade i att hon blev klarvaken, började köra sina pruttljud, låg och pratade och bökade på i sängen. Det slutade med att hon gjorde både mig och Patrick klarvaken där vid 03.30 snåret men då passade vi båda på att mysa lite med henne och när hon sedan fått lite mera mat somnade hon om igen. Inte ens när hon är vaken en stund på natten känns det jobbig eftersom hon är så glad och skrattar så fort man tittar på henne! :) Okej, skulle hon göra såhär VARJE natt så kanske man skulle tycka det men som tur är så är har vi ju varit förskonade från detta.
Men så idag beslutade jag mig för att vi skulle ha en innedag. Igår var ju Patrick ledig så då var vi ute och rände i stan och på Birsta och imorgon ska jag iväg igen och utträtta massa ärenden så då passade vi på att ta det lugnt idag och kurera oss från förkylningen. (Och tur var väl det att vi varit inne då det regnat ute idag och vägarna har varit snoorhala.) Trist att snön ska försvinna så fort...

3 kommentarer:

 1. Vilken stor tjej! Hon kryper ju snart, Irma vill komma och hälsa på så hon får lära sig också ;-) Säga åt Tomas att ringa Patrick och bestämma en dag/kväll då vi kan träffas! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej du! Jag vet inte om jag var i någon tillfällig svacka då jag bloggade lite igen, vi får se om det håller i sig=) Övervåningen är inte ens påbörjad hos oss än. Vi kör förråd där fortfarande och hoppas på att få upp ett garage först innan vi drar igång med ö-våning. Men jag längtar, ska bli så skönt när det blir klart...Ser att ni grejar förfullt och vad fint det blir!!! Gör ni det mesta själva va?

  P.s jag jobbar natt så du inte tror jag blivit galen och är uppe i ottan:)

  SvaraRadera
 3. Haha ser ut som pappa när han krälade runt Luckstavallen ifjol midsommar:)

  SvaraRadera