torsdag 17 november 2011

Kaklet ska in...

Idag har vi inte gjort ett skit jag och Mirah. Mirah började med att bara äta vid tolv inatt och sen vaknade hon inte förrän 07.30 nästa gång. Efter att hon ätit då myste vi i min säng ett tag och sedan måste vi ha somnat om för klockan var 10.00 när vi slog upp ögonen nästa gång! Sen idag har vi bara plockat lite, tvättat lite, ätit lite och inte ens varit utanför dörren. Mirah har varit väldigt trött och seg och efter att ha kollat tempen på henne ikväll så har hon liiite feber, 38,4, så det förklarar ju hennes status idag.


Utslagen sötnos.

...............................................................................................

Men till badrummet då... Fy sjutton vilket tungt kakel vi köpt! Eller allt kakel är väl tungt men ändå... Jon var här igår igen och gjorde i ordning fallen vid duschen och vid badkaret och idag på eftermiddan kom han hit och la första lagret med tätskikt och nyss kom han och gjorde sista lagret. Imorr´n tänkte han nämligen börja kakla! Jääävulskt driftig kille måste jag säga! MEN i och med detta så måste ju vi bära in allt kakel dit upp till badrummet... och deeeet är inte det lättaste!
Patrick såg snabbt till att ta sträckan garaget-huset medan jag tar emot och har sträckan nedervåning-övervåning!! 15 trappsteg har vi, 15 trappsteg upp, 15 trappsteg ner och varje förpackning kakel väger cirka 20 kg... Hur kunde jag få denna nitlott!!?? (Okej, han kommer väl liiiite undan med att han har diskbråck....) ;)
Men nu är iallafall nääästan allt kakel på övervåningen. 27 förpackningar, 540 kilo, 810 steg i trappen, 2 möra ben, 2 möra armar och 1 trött Marie. NU blir det sängen!

Allt spackel på plats.

Många hål i taket. De stora för högtalare och de små för spottar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar