tisdag 15 november 2011

Bröllop 111111

Bröllop. Ja i fredags var vi på Tomas och Ida-Maries fina bröllop. Det magiska datumet var 111111. Kyrkklockorna ringde in klockan 18.00 och en timme senare var de man och fru Bergström!
Suuuperfint bröllop, superfint brudpar, superrolig fest! (Ordet fin/fint kommer jag förövrigt multianvända i detta inlägg...) Alkoholen flödade, skratten var många och dansgolvet blev utslitet. Fredde höll igång värst på festen och dansade som aldrig förr, Patrick drack som att det inte fanns någon morgondag, jag och Anna gick bananas med kameran och skulle fota allt, alla och oss själva hela tiden samtidigt som vi alla glatt körde det gamla hederliga tåget samt "in i ringen" på dansgolvet. När festen såg sitt slut vid 03-tiden tog vi fyra en taxi hem till Anna och Fredde för att äta lite nattmat. Medan Fredde kockade ihop en omelet i köket la vi oss andra tre tillrätta i deras nyinköpta dubbelsäng. I väntan på maten hann Anna somna, efter en tugga av omeletten somnade jag, och sen var de grabbarnas tur. Klockan 8 på morgonen vaknade vi alla fyra, med full partyutstyrsel på, Patrick hade lyckats få ena sänghalvan för sig själv medan jag, Anna och Fredde låg ihopknölade på de andra smala 90 centimetrarna.
Fredde som höll igång värst på festen frågar undrande om det hade varit nå drag "igår" och i samma veva kommer vi på att vi tyckt att våran taxichaufför varit lite tråkig som inte ville köra oss till Vemdalen på natten. Trots att vi erbjöd han hela 500 spänn för besväret! hahaha
Galet roligt bröllop som jag alltid kommer minnas!

Fiiiina! Extra fint att de inte var traditionellt klädda. Kort vit klänning, svarta pumps, svart/vitprickig fluga och converseskor. Klockrent! :)

Facklor och tomtebloss mötte brudparet utanför kyrkan.

Fina bruden Ida-Marie! Kan man stråla mer av lycka!??

Skål för brudparet!

Den fina bröllopstårtan! Mäkta impad över att hon som gjort den INTE är konditor utan tycker bara att det är roligt att baka och laga mat!

Massor av lekar! Här är klassikern att få tag i en stol när musiken tystnar!

Party!! Alla kavajer samlade i en hög på dansgolvet. Fråga mig inte varför, det skulle bara vara så enligt vissa! ;) haha

Tuff tuff tåg. Lika roligt på dagis som på vuxenfest! :D

"Ja, vi posar som ABBA!!" Tänk vilka bra ideer man kan ha klockan 02.00 på natten!


Och nu avslutar vi med de superfina gruppfotona på brudparet och oss tillsammans. Är vi inte vackra så säg. Borde inte de kända modellfotograferna bokstavligen kasta sig över oss då vi blir så underbart fina på bild! 

Jag, brudgummen Tomas och Anna.

Fredde, bruden Ida-Marie och Patrick.

1 kommentar:

  1. Underbara bilder!! De visar verkligen vilken underbart rolig, romantisk och galen kväll & natt det var :-) <3

    SvaraRadera