måndag 21 november 2011

Tavla!

Som jag skrivit om förut så var vi ju på bröllop förra fredagen och en av våra presenter till brudparet var en egendesignad tavla som jag gjort. Älskar att spåna på ny ideer och göra saker själv och vill absolut inte ha ett hem som taget ur en IKEA-katalog. Detta har resulterat i att vi nu har några möbler här hemma som är egendesignade samt måååånga ideer på lager på vad vi kan göra härnäst. Patrick suckar åt mig varje gång jag kommer med nått nytt projekt men i slutändan brukar han ändå alltid säga "det här blev faktiskt jäkligt bra gumman!" ;)
Men för att återgå till tavlan så ploppade idén bara upp i mitt huvud så då hoppade jag snabbt till datorn och började kreera. När jag var nöjd med designen så skickade jag iväg den till mina forna arbetskamrater på Kaltes Tryckeri, och bad dem skriva ut den på ett canvastyg. Sen fick Fredde måtten på tavlan med instruktioner hur allt skulle vara och vips så hade han snickrat ihop ramen till den. Sen var det "bara" att mäta ut så att allt skulle bli rakt, häfta fast tyget runt ramen och sedan ge sig på hjärtat. I hjärtat har jag nämligen spikat fast massor av vita spikar där jag sedan dragit silvertråd runt samt trätt i några röda pärlor. På detta sett blev det ett ett mer djup i tavlan och så händer det liksom nått istället för att det är helt platt. Blev väääldigt nöjd med den och det här är absolut inte den sista tavlan jag gör då det redan ploppat upp hundra nya ideer! :)

Personlig tavla till familjen Bergström. Innehåller alla familjemedlemmarnas namn, bröllopsdatum, ort m.m. Måtten på tavlan är 30x90cm. Och har ett djup på 2 cm.

Hjärtat med röda pärlor och silvertråd.

Får hoppas att de blev nöjda. Kändes iaf roligare att ge bort än en kristallvas! ;)

-------------------------------------------------------------------------


Annars går det framåt med badrumet! Allt är i princip färdigkaklat nu, fattas bara några få plattor, och sen ska allt fogas. Är huuur nöjd som helst! Lägger upp bilder imorgon (hoppas jag) på det!

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Du borde ju börja sälja tavlor, då har du något att göra under mammaledigheten och slipper känna dig rastlös och okreativ:)
  Du kanske tillochmed kan få en gratis annons i SN. Hehe.

  SvaraRadera
 2. håller helt med dig Veralena - vääääldigt snyggt Marie! /Karin

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt och personligt!

  SvaraRadera
 4. Tavlan är underbar!!!! Alla som hälsar på kommenterar den och ALLA tycker den är snygg! Bästa presenten.. men säg det inte till någon, kan ju bli ledsna ;-)

  SvaraRadera