onsdag 20 juni 2012

Fiiint!

Ja vad har hänt idag då. Ja iaf inatt så bestämde sig Mirah för att det var morgon klockan 03.45. Inte så konstigt kanske med tanke på att soluppgången sken rakt in genom sovrumsfönstret. Men ändock icke populärt hos föräldrarna. Glad å trevlig var hon iaf och höll låda där i sängen. Somnade efter en evighet, som fömodligen bara var typ 30 minuter. Men nattetid räknas 30 min som en evighet för de som inte visste.
I natt blir det filtar å hela jäddra konkalongen för fönsterna i sovrummet, och snarast måste vi börja kolla på mörkläggningsalternativ.

Lagom till lunch drog ja sedan ensam in till stan för lunch och ostört skvaller med Alex, innan vi drog till hennes nya lya ganska så jäddrans centralt. Åhh sikken mysig kåk de skaffat! Kakelugnar i tammetusan vartenda rum nästan, högt i tak och stora rum med tillhörande stora dörrar. Kommer bli så fiiint när de renoverat klart!

Och appropå fint så säljs det precis ett hus i Åre som har det så jäddrans mysigt inuti. Titt bara på bilderna så förstår ni ju!

Kök. Mysigt värre!

Allrum.

Badrum.

Sovrum.
Hade jag haft några miljoner över bara så där på fickan så hade jag köpt skiten omedelbart bums!

1 kommentar:

  1. 03,45 är fan okristligt tidigt. Ebba kan ha samma fasoner ibland, även hon glad o snäll men det spelar liksom ingen roll den tiden... Och håller med om att 30 minuter känns som en svighet, haha!
    Köp lyan i Åre, då kan jag följa med på tjejweekend ;)

    SvaraRadera