fredag 1 juni 2012

När det vankas kalas...

... då har man skitmycket att göra. Och speciellt om man heter Marie Huvén. Då är man nämligen expert på att ta sig vatten över huvudet. Den här gången har jag bakat tårtor, i två dagar. Jepp, du läste rätt. TVÅ DAGAR. Nä men det duger inte med en "vanlig" tårta, jag måste ju promt komma på nått nytt att göra. Kanon Marie! 19.30 ikväll var jag äntligen klar med tårtorna. Liiiite senare än beräknat om jag säger så.
Ja men då var det ju bara att sätta igång med bullbaket då som jag liksom har måsta skjutit framför mig. Jippi! Precis vad jag ville göra en fredagkväll.
Men trots trisstessen att måsta baka bullar en fredagkväll så har jag ändå hållt humöret uppe. För varje gång jag öppnar kylskåpet så står de där. Mirahs tårtor.
Och fy faan i helvitti så jefla nöjd jag är över dom! Ja, de tog mig TVÅ dagar att få till dem. Men jeflar i min låda vad de har varit värt det så här i efterhand.

Ja jämarns hörrni...

Bild får ni imöra. Kalasfolket får ju inte se dem i förväg! ;D

3 kommentarer:

  1. Nu är det i övermöra, och jag VILL se bilder :)

    SvaraRadera
  2. Det var de sjukaste hemmagjorda tårtor jag sett! Och inte nog med det så var dom himmelskt goda! Bullmorsan kan hon;)

    SvaraRadera
  3. Mäh, nu vill vi se bilder :-))

    SvaraRadera